Fysiske rammer – Familielignende opholdssted på Fyn

Hos Hjørnegården gør vi en dyd ud af, at børn og unge, der opholder sig hos os, oplever os som et hjemligt og familielignende opholdssted. Det gælder også i forhold til stedets fysiske rammer. 

Vi bor på en firlænget gård i gå afstand fra stranden. Vi har dejligt værksted og masser af plads i laden til forskellige akiviteter. Vi har 7000 m2 jord at boltre os på til forskellige aktiviteter.

Hjørnegården har to afskilte afdelinger den ene i stuehuset som har plads til opholdsstedets ældste beboere, der er unge i alderen fra 13-18 år. Her er der i alt fire værelser, fælles stue, køkken og to badeværelser.

Børnehuset rummer opholdsstedets yngste beboere og indeholder fem værelser, to opholdsstuer, to badeværelser og et dejligt køkken.

Vores udgangspunkt for indretning af Hjørnegården er at skabe et familielignende opholdssted på Fyn, der skal være hyggeligt og hjemligt. Værelserne er individuelt indrettet så vidt muligt sammen med børnene/unge, således at hvert værelse har sit eget udtryk og bærer præg af barnet eller den unge. 

Hos medarbejderne på Hjørnegården gør vi en dyd ud af, at vi skaber rammerne om Hjørnegården, så det fremstår som et familielignende opholdssted på Fyn, da Hjørnegården er et barndomshjem for flere af børnene. 

Opholdsstedet Hjørnegården i Assens på Fyn – et socialpædagogisk behandlingshjem for børn og unge

Hos Hjørnegården tilbyder vi 24-timers pleje og behandling for børn og unge mellem 4-18 år. På vores opholdssted tilbyder vi et miljø hvor børn og unge kan skabe en sammenhæng – et miljø hvor de får mulighed for at styrke deres egen evner og selvværd. Vi stræber efter at møde hver eneste individ baseret på individuelle behov og betingelser. Målet er, at de alle skal øge deres tillid til sig selv og andre og lære at bruge deres ressourcer på en positiv og konstruktiv vis.

Et opholdssted i skønne, rolige omgivelser i Assens på Fyn

Vi tilbyder et roligt, strukureret og forudsigeligt miljø hvor hver enkelt kan finde sig selv og den nødvendige ro de har behov for. Vi bor på en firlænget gård, i gå afstand fra stranden. Vi har dejligt værksted og masser af plads i laden til forskellige akiviteter. Vi har 7000m2 jord at boltre os på til forskellige aktiviteter. Vores opholdsted henvender sig mod børn med forskellige behandlingsbehov. Der kan være tale om børn og unge der er:

  • Børn og unge der har været svært omsorgssvigtede
  • Børn og unge der er forsinket i deres udvikling
  • Børn og unge der er Indadreagerende og /eller depriverede
  • Børn og unge med tilknytningsforstyrrelser
  • Børn og unge der har været udsat for overgreb

Vi er et opholdsted  hvor behandlingen tilrettelægges efter barnets individuelle behov og udvikling.

Telefon

Tlf: 64 74 13 31
Mobil: 20 20 66 06

Adresse

Flædekærvej 1,
5610 Assens

Ledig Døgnanbringelser

Ledig Aflastningspladser

Ledig Efterværnspladser