Et trygt og sikkert opholdsted for børn og unge på Fyn

Når det besluttes, at det er i et barns eller ungt menneskes bedste tarv, at det anbringes uden for hjemmet, er det vigtigste, at finde et sted der passer til lige netop de udfordringer det enkelt individ har udfordringer med. Inden en anbringelse på opholdstedet Hjørnegården er det en vigtig og afgørende del af beslutningen, at vi kan tage vare på barnet/den unge på bedste vis.

Anbringelse på Opholdstedet Hjørnegården

Vi gør meget ud af at klarlægge og sætte os ind i udfordringerne, barnet eller den unge står overfor, for at vi kan vurdere, om det er noget, vi føler, vi kan hjælpe med.

Efter den første telefoniske kontakt mellem Kommune, Hjørnegården og/eller forældre vil vi udbede os relevante skriftlig oplysninger om barnet/den unge.

Ud fra de givne oplysninger tager vi stilling til, om barnet/den unge høre under vores målgruppe, og om anbringelsen er passende, i forhold til den ledige plads vi har.

Vi opfordrer Forvaltningen til at komme og se stedet, hvis ikke de kender os i forvejen. Vi opfordrer derefter til, at forældre og barnet/den unge kommer på besøg, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, og hvilken rammer der er for anbringelsen på Hjørnegården.

Når beslutningen er taget omkring anbringelse, vil vi sammen med sagsbehandler og forældre udarbejde punkter til handleplan og videre strategi for anbringelsen.

Har du spørgsmål til anbringelse på Hjørnegården, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står gerne klar til en uforpligtende snak, om hvorvidt du tilhører vores målgruppe